Home / Doesburg / Kinderen van de rekening

Kinderen van de rekening

DOESBURG – Ruim 350.000 kinderen in Nederland groeien op in armoede. Voor hen is er geen geld voor gezonde voeding, kleding of een sportclub. “Zij krijgen de rekening van de crisis gepresenteerd en wij vinden dat onacceptabel en willen dat veranderen”, aldus de Doesburgse SP. Een ieder die dat ook vindt, kan een lege kinderschoen inleveren op zaterdag 1 december bij de SP kraam in de binnenstad van Doesburg. De lege kinderschoenen worden op 4 december op het Binnenhof aangeboden aan het kabinet, als symbool voor de kinderen in Nederland die opgroeien in armoede.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.