Home / Velp / Twaalf nieuwe imkers

Twaalf nieuwe imkers

VELP – In een bomvolle zaal van de Atrlantaflat in Velp werd 22 november door wethouder Harriët Tiemens aan twaalf nieuwe imkers het landelijk erkende diploma beginnend Imker uitgereikt. Tijdens de feestelijke jaarvergadering sprak de wethouder, naast felicitaties voor het behaalde diploma, ook haar lof uit naar de nieuwe ploeg imkers. Tiemens was verheugd te zien dat ruim de helft van de diploma’s naar (jonge) vrouwelijke imkers ging.

De imkervereniging Arnhem-Velp en omstreken houdt al vele jaren de cursus Beginnend Imker, geheel op eigen kracht en zonder subsidie. Voor het komende seizoen hebben zich al 28 geïnteresseerden aangemeld. De definitieve aanmeldingsronde is onlangs gestart, in januari vindt de eerste theorieles al weer plaats. – Foto Bart Riggeling.

E-mail. henk.hoge@tiscali.nl

Op de foto: Arthur Ohm, voorzitter, wethouder Harriët Tiemens, de twaalf gediplomeerden en Mart Coemans, cursus coördinator.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.