Boek Carmiggelt terug op Steeg verschijnt 30 november

DE STEEG – Vrijdag wordt het boek Carmiggelt terug op Steeg gepresenteerd en het boek is vanaf 1 december verkrijgbaar. Het boek is een vervolg op het boek De Steeg en Carmiggelt uit 2006. Het boek bevat veel nieuwe tekst en beeldmateriaal over de band van Simon Carmiggelt en De Steeg. Ook het verhaal van het stelen van de beelden van Simon en Tiny Carmiggelt heeft een prominente plek in het boek. In het boek zijn verder veel nieuwe mooie Kronkels van Carmiggelt opgenomen die zich in De Steeg of directe omgeving afspelen.

De teksten in het boek zijn van Henk Steinvoort die samen met George en Riet Diepenmaat ook de samenstelling van het boek verzorgde. Tot 1 december kan men nog intekenen voor het boek voor de prijs van 20 euro. Na 1 december kost het boek 22,50 euro. Van elk verkocht exemplaar gaat 2,50 euro naar de Stichting Carmiggelt terug op Steeg. Deze stichting zamelt geld in voor de restauratie van de beelden van Simon en Tiny Carmiggelt. Het boek is te bestellen via de lokale boekhandels of via e-mail. stein@planet.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.