Home / Doesburg / Stein tweedehands boeken en antiquariaat opent winkel

Stein tweedehands boeken en antiquariaat opent winkel

DOESBURG – Sinds 22 november is aan de Gasthuisstraat 16 in Doesburg Stein Tweedehands Boeken en Antiquariaat gevestigd. Het Rijksmonument aan de Gasthuisstraat is het enige Art Deco Jugendstil pand in Doesburg en op zich al de moeite waard om te bekijken. In drie verschillende ruimtes kan de boekenliefhebber zijn of haar hart ophalen. Er is een ruime keuze in alle genres. Naast de grote collectie biedt Stein meer. Zo zijn er wisselende exposities van beeldende kunstenaars. De schilderijen van de Lathumse kunstenaar Cees Cator zijn nu te bekijken. De Doesburgse kunstenares Willemijn van der Spiegel exposeert permanent in de winkel. Zij ontwikkelde een geheel eigen techniek die zij boetseren met textiel noemt. Voor haar staat kunst synoniem aan vernieuwing.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.