Vrachtwagen uitgebrand

BRUMMEN – Op de rotonde van de N348, onderaan de Nieuwe IJsselbrug in Brummen, is maandagochtend een bestelbusje uitgebrand. Er raakte niemand gewond, maar de overlast voor het verkeer was groot.

De brand werd kort na half acht gemeld. De bestuurder kwam met zijn bedrijfswagen vanuit de richting Leuvenheim. Toen de man merkte dat zijn voertuig in de brand stond, zette hij deze snel aan de kant van de weg. Enkele spullen werden uit de laadbak gehaald, waarop hij niet anders kon doen dan op de intussen gealarmeerde brandweer wachten. Die was snel ter plaatse en had het vuur in mum van tijd onder controle, maar kon niet voorkomen dat het kleine vrachtwagentjes volledig uitbrandde en moest worden afgesleept. Het verkeer op de N348 ondervond ernstige hinder van het ongeval. Vooral vanuit de richting Dieren ontstond een lange file.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.