Home / Bronkhorst / Sint bij Sparta

Sint bij Sparta

BRUMMEN – Ook dit jaar vierde Sparta groots het sinterklaasfeest. Als eerste mochten de kinderen van twee tot acht jaar naar het feest komen!
Vol verwachting zaten ze op de tribune tot de eerste pieten binnenkwamen. De kinderen werden in groepjes verdeeld om samen met een piet te gaan gymmen. Er stonden heel veel toestellen klaar waarop de kinderen allemaal pietenkunstjes moesten uitvoeren.
Het dak op klimmen met een pakje onder de arm en dat door de schoorsteen heen gooien (het wandrek was een prima vervanging voor het dak!), een snelle puzzel dobbelen en over een touwladder heen klimmen. Dat was allemaal niet zo gemakkelijk maar de kinderen deden met hulp van de pieten erg goed hun best. Natuurlijk moesten ze ook pepernoten leren gooien. Sommige kinderen waren hier al erg goed in.
Aan het eind van het feest kregen alle kinderen een echt pietendiploma en een cadeautje. Tevreden gingen de kinderen naar huis.

Even later kwamen de kinderen van 8 jaar en ouder de gymzaal binnen. Ze deden de Macarena-dance met de pieten en daarna werd er gesprongen op verschillende toestellen. Als afsluiting speelden de kinderen chaosbal, een spel waarbij de kinderen getest werden op hun alertheid en reactievermogen.
Ook deze kinderen kregen allemaal een cadeau.

Ook de sportfitgroepen van Sparta vieren een sinterklaasfeestje in de les. Elk jaar weer wordt dat door de leden erg gewaardeerd!
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.