C1 van SHE pakt titel

HALL – Kampioenen! Kampioenen! Deze tekst schalde zaterdagmiddag in de ruimte tussen Eerbeek en Hall. Het gezang kwam vanaf de kampioenskar waar de C1 van SHE zich in mocht zetelen na hun gewonnen wedstrijd tegen Eerbeekse Boys C2 in Eerbeek. Het was een heus kampioenstafereel over een afstand van 5,2 km.

Na elf gespeelde wedstrijden, tien gewonnen – één verloren, 30 punten, met 42 doelpunten voor en maar 9 tegen, wist SHE C1 zich in Eerbeek zich verzekerd van de kampioenstitel. Deze laatste wedstrijd werd onder grote belangstelling van publiek gespeeld. Het was lang zeer spannend, beide teams voetbalden voor de volle winst, maar uiteindelijk trok de Hallse ploeg aan het langste eind. De C1 van SHE staat onder leiding van Frank van de Baan en Wilco van Zadelhoff en bestaat uit de volgende spe(e)l(st)ers: Luuk te Winkel (keeper), Nick Zweverink, Sander Welmers, Niels van Wessel, Jan van Welie, Jelle van Zadelhoff, Lars Gieteling, Hilde Kruk, Amerens Bekkers, Jules Bulten, Martijn Bisseling, Iris Verbeek, Kas Rodermond, Timo Wijgman en Jaimy Wissink.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.