Home / Laag-Soeren / Warm welkom Sint in Laag-Soeren

Warm welkom Sint in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Eindelijk was het dan zover. In een mooie koets, getrokken door twee paarden, arriveerde de Sint met zijn Pieten zaterdag op het Jan Ligthartplein in Laag-Soeren, waar hij werd opgewacht door veel blije mensen, onder de vrolijke tonen van Sempre Crescendo. Hij kwam in Soeren wel een weekje later dan in veel andere plaatsen, maar de Goedheiligman kan nu eenmaal niet overal tegelijk zijn. Na woorden van welkom in de muziektent legde de hoofdpiet nogmaals uit hoe het nu zit met die veelbesproken Sinterklaasmunten. Hierna dankte de Sint iedereen voor de mooie ontvangst en aansluitend maakte Sinterklaas in zijn koets, voorafgegaan door Sempre Crescendo, een rondrit door Laag Soeren, die eindigde bij ’t Sprengenhus. Hier werd het feest nog even voortgezet. En hij kwam dan wel een weekje later in het dorp, hij nam toen hij er eenmaal was wél de tijd voor de jeugd van het dorp.
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.