Nieuw logo voor de Rietgors

LEUVENHEIM – Enkele weken gelden hebben de leerlingen van de Rietgors uit Leuvenheim zich met juf Erika gebogen over een ontwerp voor een nieuw logo voor de school. Eerst kozen zij een logo uit enkele opties van een professioneel ontwerper. Daarna hebben de leerlingen dit logo nog verder aangepast aan hun school. Het vogeltje moest zelfs een echt Rietgorsje worden, compleet met kop- en borstvlekje, vonden de leerlingen. En dat is goed gelukt!
Het logo hebben de leerlingen vervolgens, met behulp van de leerkrachten, op een bord geschilderd. Dit grote bord is door enkele ouders op de zijgevel van de Rietgors geplaatst en afgelopen woensdag is het onthuld door de jongste en de oudste leerling van school. Dit gebeurde onder het eten van heerlijke tompouces met ook daarop het nieuwe logo. Het logo is nu zichtbaar vanaf de doorgaande weg van Brummen naar Dieren.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.