Home / Dieren / Fleur Eimers ontvangt Cultuurprijs

Fleur Eimers ontvangt Cultuurprijs

DIEREN – De in Velp geboren danseres Floor Eimers ontving woensdag de Rabo-Burgemeester de Bruinprijs. Ze genoot met volle teugen van ‘haar’ feestje: een prachtig gedanst duet met danspartner Bastiaan Stoop voor een volle theaterzaal in Theothorne, een leuke, door haarzelf van prettig commentaar voorziene reportage van foto- en filmmateriaal over hoogtepunten uit haar nog prille danscarrière, het uitzonderlijk lovende juryrapport en natuurlijk de ontvangst van de cheque van tweeduizend euro uit handen van burgemeester Petra van Wingerden. Onvoorstelbaar dat deze volwassen vrouw pas negentien jaren jong is. Onthoud haar naam: zij heeft de potentie een heel grote ster te worden in de wereld van het ballet – foto: Han Uenk

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.