Home / Velp / Boom neemt schoorsteen mee

Boom neemt schoorsteen mee

VELP – De zuidwester storm die zondag over ons land trok, heeft ook onze regio voor overlast gezorgd. Vooral afgewaaide takken en omgewaaide bomen zorgden voor overlast in ondermeer Hoenderloo, Brummen en zoals op deze foto’s in Velp. Er vielen overigens gelukkig geen gewonden bij al die voorvallen.
In Velp viel zondagmiddag een boom tegen een vrijstaande woning aan de Arnhemsestraatweg. Een metershoge schoorsteen brak daardoor af en ging deels door het dak. De brandweer en een takelbedrijf zorgden er voor dat de boom en schoorsteen verwijderd werden. De boom werd in zijn geheel uit de grond getrokken. De schade aan de woning is aanzienlijk, een aannemer heeft de schade afgedekt. De bewoner, die thuis was raakte niet gewond.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.