Nieuwjaarsconcert jubilerende verenigingen

BRUMMEN – Het duurt nog even, maar in Brummen wordt druk gewerkt aan een spetterend nieuwjaarsconcert. Drie verenigingen jubileren in 2013. Zij hebben de handen ineen geslagen en geven op zaterdag 19 januari samen een concert in sporthal Rhienderoord.

Muziekvereniging La Fraternité uit Rhienderen bestaat maar liefst honderd jaar. Harmonie Orkest Brummen viert het vijftigjarig bestaan en Vrouwenkoor Phoenix zingt al dertig jaar. Samen hebben zij een mooi programma opgesteld, waarin verschillende aspecten van de muziek aan bod komen. Het eerste deel van het concert staat in het teken van de licht klassieke muziek. Na de pauze komt het moderne genre aan bod. Ook wordt een aantal nummers gezamenlijk ten gehore gebracht, waarbij ABBA’s Happy New Year natuurlijk niet kan ontbreken.
Kaarten voor dit concert kosten 7,50 euro en zijn vanaf half december te koop bij Stomerij Excellent aan de Ambachtstraat, Drogisterij Troost, Primera en bij de deelnemende verenigingen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.