Home / Regio / Steunpunt Huiselijk Geweld

Steunpunt Huiselijk Geweld

REGIO – In ieder gezin of relatie is wel eens ruzie, dat is heel normaal. Maar wat als er huiselijk geweld wordt gepleegd? Als er klappen vallen, er dagen wordt gezwegen of juist gescholden, kan het Steunpunt Huiselijk Geweld helpen.

Huiselijk geweld komt veel voor. De slachtoffers zijn vooral vrouwen, maar het overkomt ook mannen. Voor kinderen is huiselijk geweld heel schadelijk. Er zijn veel vormen van huiselijk geweld, maar één ding is altijd gelijk: het gaat niet vanzelf over.
Het Steunpunt Huiselijk Geweld maakt zich sterk om huiselijk geweld te stoppen en te voorkomen. Een professionele hulpverlener kan helpen de dingen op een rijtje te zetten en helpen de juiste hulp te vinden om het geweld te laten stoppen. Slachtoffers kunnen bellen, maar ook plegers of omstanders. Het nummer is 0900-1262626 of kijk op www.informatiehuiselijkgeweld.nl. Bel bij direct gevaar alarmnummer 112.
Het Meldpunt Huiselijk Geweld in de gemeenten Brummen en Apeldoorn is ondergebracht bij en wordt uitgevoerd door MD Veluwe.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.