Home / Rheden / Ik buurt mee! komt terug

Ik buurt mee! komt terug

RHEDEN – Op 26, 27 en 28 november komt het Ik buurt mee! team weer terug in de buurt. Op deze avonden en middag kunnen inwoners van het dorp Rheden zien wat er gebeurd is met de informatie die in oktober is opgehaald. Buurtbewoners worden opnieuw uitgenodigd mee te buurten. Op 26, 27 en 28 kunnen buurtbewoners vertellen wat ze van de plannen vinden, wat zij zelf kunnen doen en waar er ondersteuning nodig is van de gemeente of van andere instanties.

Ondanks dat het buurtplan voor Rheden nog niet is afgerond is er al een aantal resultaten te melden. Eigenaren van een aantal leegstaande panden zijn aangesproken over de rommel rondom deze panden. Rommel is inmiddels opgeruimd om de verpaupering tegen te gaan.
Een overlastveroorzakende huurder is door Vivare aangepakt. Huurder heeft zijn huurcontract opgezegd. Kledingcontainer 2Switch wordt regelmatiger geleegd.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.