Home / Hoog-Keppel / De Sperwer op televisie

De Sperwer op televisie

HOOG-KEPPEL – Het publiek dat kwam kijken naar de gymnastiekuitvoering van De Sperwer uit Hummelo en Keppel werd meegenomen door de wereld van televisie. Dit werd een reisje naar Fabeltjesland, maar ook door programma’s als Alvin and the Chipmunks, Amika, de Smurfen en the A-Team. Het thema televisie bleek prima geschikt om een spetterende show rond te bouwen. De turners, springers en dansers lieten zich van hun beste kant zien. Om het compleet te maken, was veel aandacht besteed aan de kostuums en de aankleding van de Hessenhal. Prima muziek en geluid droegen bij aan een geslaagde middag. Er werd nog een verloting gehouden, waar de plaatselijke middenstand voor bedankt kan worden. De kinderen konden onder leiding van Linda de Mol lootjes trekken uit een grote televisie en daarmee leuke prijsjes winnen. Wie na het zien van deze uitvoering de kriebels heeft gekregen en ook eens wil turnen, dansen, springen of aan aerobics doen, kan een proefles meedoen. Zie daarvoor www.de-sperwer.nl – foto Gerrit Kempers
 

Lees ook

De mooiste koopjes

HOOG-KEPPEL – Het is een evenement dat bij velen al jaren vast op de agenda …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.