Diploma’s voor SKBE

BRUMMEN – Elf pedagogisch medewerkers van SKBE hebben onlangs het certificaat Startblokken van Basisontwikkeling behaald. De medewerkers gaven aan het slot van de tweejarige cursus een presentatie over een thema dat werd uitgevoerd op het kinderdagverblijf of peuterspeelgroep. Daarna kregen zij het certificaat van de cursusleider en een mooie bos bloemen van de directeur van SKBE.
Op de kinderdagverblijven de Bengelenburg in Brummen en Bibelebons in Eerbeek en op de peuterspeelgroepen de Woelwaters in Eerbeek, ‘t Brummeltje in Brummen, de Belhamels in Empe en de Immenwijk in Hall wordt gewerkt met de methode Startblokken van Basisontwikkeling. Binnen deze methode blijft spelen de belangrijkste activiteit. Tijdens het spel komen er diverse ontwikkelingen aan bod, zoals de sociaal-emotionele ontwikkeling en de taal- en spraakontwikkeling. Er wordt altijd gewerkt rondom diverse thema’s. Hiermee wordt een goede start voor de kinderen mogelijk gemaakt en is de overgang naar de basisschool minder groot.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.