Home / Bronkhorst / Diploma’s voor SKBE

Diploma’s voor SKBE

BRUMMEN – Elf pedagogisch medewerkers van SKBE hebben onlangs het certificaat Startblokken van Basisontwikkeling behaald. De medewerkers gaven aan het slot van de tweejarige cursus een presentatie over een thema dat werd uitgevoerd op het kinderdagverblijf of peuterspeelgroep. Daarna kregen zij het certificaat van de cursusleider en een mooie bos bloemen van de directeur van SKBE.
Op de kinderdagverblijven de Bengelenburg in Brummen en Bibelebons in Eerbeek en op de peuterspeelgroepen de Woelwaters in Eerbeek, ‘t Brummeltje in Brummen, de Belhamels in Empe en de Immenwijk in Hall wordt gewerkt met de methode Startblokken van Basisontwikkeling. Binnen deze methode blijft spelen de belangrijkste activiteit. Tijdens het spel komen er diverse ontwikkelingen aan bod, zoals de sociaal-emotionele ontwikkeling en de taal- en spraakontwikkeling. Er wordt altijd gewerkt rondom diverse thema’s. Hiermee wordt een goede start voor de kinderen mogelijk gemaakt en is de overgang naar de basisschool minder groot.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.