De Roode Tooren verlengt expositie

DOESBURG – Streekmuseum De Roode Tooren in Doesburg verlengt de tentoonstelling Doesburg, van Palissadewal tot Garnizoensstad. Sinds de opening in juni dit jaar hebben al bijna achtduizend mensen de expositie bezocht. De belangstelling is nog zo groot, dat besloten is de tentoonstelling nog tot 3 maart te verlengen.
Doesburg, van Palissadewal tot Garnizoensstad toont bezoekers de ontwikkeling van de stad zien vanaf de elfde eeuw tot de jaren zestig van de vorige eeuw. Aan de hand van foto’s, tekeningen, maquettes en voorwerpen krijgt men een goede indruk van de geschiedenis van de stad. Streekmuseum De Roode Tooren is geopend op dinsdag tot en met zondag van 13.30 tot 16.30 uur. De toegang is gratis.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.