Home / Beekbergen / Beekbergense betrapt inbrekers in woning

Beekbergense betrapt inbrekers in woning

BEEKBERGEN – De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag twee mannen van 27 en 29 uit Apeldoorn aangehouden op verdenking van een woninginbraak. Een bewoonster betrapte het duo in haar woning aan de Herman Coertsweg in Beekbergen.

De vrouw werd rond 02.40 uur wakker van gestommel in haar woning. Daar trof zij het tweetal aan. De twee gingen er vandoor met onder meer een portemonnee en een tas. De politie werd gewaarschuwd. Kort na de melding troffen agenten het duo in de omgeving aan. Beiden zijn aangehouden en ingesloten op het politiebureau voor verhoor. Bij de 27-jarige verdachte werd een mes aangetroffen. Dit mes is in beslag genomen. Tegen de twee wordt proces-verbaal opgemaakt.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.