Home / Loenen / Vrouw in woning Loenen bestolen van sieraden

Vrouw in woning Loenen bestolen van sieraden

LOENEN – De politie heeft een onderzoek ingesteld, nadat een vrouw uit Loenen in de nacht van donderdag op vrijdag in haar woning werd bestolen. De bewoonster werd in haar huis aan De Kempe wakker gemaakt en van onder meer haar sieraden bestolen.

De bewoonster werd rond 03.15 uur wakker gemaakt door een vrouw. De indringster gaf aan op zoek te zijn naar waardevolle spullen. Vermoedelijk was er nog een tweede persoon in de woning. Men heeft in de woning gezocht naar spullen en is vervolgens weggegaan. Uit de woning worden onder meer portemonnees vermist. Gewaarschuwde agenten hebben in de omgeving gezocht naar het tweetal, maar hen niet meer aangetroffen.

De politie doet onderzoek naar de identiteit van de dieven. Het signalement van één van de vrouwen is als volgt: tussen de 25 en 40 jaar oud, normaal postuur en lengte, lang smal gezicht en kort blond haar. Zij droeg een donker mutsje en een donkere jas met gouden koorden langs de mouwen.

De politie vraagt getuigen die iets gehoord of gezien hebben van het incident of die aanslaan op het opgegeven signalement, zich te melden via 0900-8844.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.