Home / Rheden / Zes jaar cel en TBS voor verkrachtingen

Zes jaar cel en TBS voor verkrachtingen

RHEDEN – Een 43-jarige man uit Rheden moet zes jaar de bak in, gevolgd door TBS, omdat hij in april dit jaar twee jonge vrouwen verkrachtte. Daarnaast moet hij beide slachtoffers een fikse schadevergoeding betalen.

Op 13 april trapte de man een zestienjarig meisje in De Steeg van de fiets en verkrachtte hij haar. Op de 21e kreeg hij een 24-jarige Arnhemse te pakken. Hij vergreep zich ook aan haar, sleurde haar over straat mee naar het Sonsbeek park en verkrachtte haar daar nogmaals. Bij dit incident liet hij DNA achter op het slachtoffer. Dit is gematched aan DNA dat hij in een eerder strafrechtelijk onderzoek had afgestaan.
De man is gedeeltelijk ontoerekeningsvatbaar en kreeg daarom een jaar minder celstraf dan geëist. De Rhedenaar is alcoholverslaafd, heeft wellicht ADHD en is paranoïde.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.