Home / De Steeg / Van Esveld in Galerie Halte de Engel

Van Esveld in Galerie Halte de Engel

DE STEEG – RIQQ, de Rhedense instelling voor cultuur en kunst, presenteert van 22 november tot en met 17 januari een expositie van werk van Adriaan van Esveld in Galerie Halte De Engel in het gemeentehuis in De Steeg.

Voor Van Esveld zijn de inspiratiebronnen divers en hebben ze te maken met de mens en zijn omgeving. Stevige mensfiguren staan in het centrum van zijn schilderijen en houtsneden, er is sprake van onderlinge opwinding en interactie. De afgebeelde figuren laten elkaar niet onverschillig, maken de beschouwer daardoor nieuwsgierig en nodigen uit tot zelfreflectie.

Stef de Wit, tel. 026 – 3882961
E-mail. stef.dewit@riqq-rheden.nl
www.dealliantie.nl
www.riqq-rheden.nl
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.