Home / Regio / Opgave kampioenen voor huldiging

Opgave kampioenen voor huldiging

REGIO – Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Bronckhorst op 7 januari in het gemeentehuis in Hengelo worden de kampioenen van 2012 gehuldigd. Men kan tot 17 december een persoon of club aanmelden die het afgelopen jaar op sportief of cultureel gebied een podiumplek heeft gewonnen bij een NK, EK of WK. Het aanmeldingsformulier voor kampioenen kan men online invullen en opsturen via www.bronckhorst.nl of scan de QR code. Het formulier is ook verkrijgbaar bij de publieksbalie in het gemeentehuis. Dit kan men opsturen naar het gemeentehuis of weer afgeven bij de publieksbalie.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.