Home / Regio / Start Veluwse wintercompetitie

Start Veluwse wintercompetitie

REGIO – Vier Veluwse wielerverenigingen hebben de handen ineen geslagen en houden een MTB wintercompetitie. De competitie bestaat uit een serie van vier wedstrijden. Deze worden verreden op aansprekende parcoursen in Hoenderloo, Harderwijk, Loenen en Apeldoorn. Aankomende zaterdag wordt de eerste wedstrijd verreden in Hoenderloo. De twee de is op 5 januari in Harderwijk, op 27 januari in Loenen en op 24 februari in Apeldoorn. Er wordt gereden in meerdere jeugd en volwassen categorieën voor een eindklassement. De jeugd start om 10.00 uur en de volwassenen om 11.30 uur.

www.lastgear.nl
www.bar-end.nl
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.