Home / Velp / Open huis AtelierVelp

Open huis AtelierVelp

VELP – AtelierVelp, school voor podiumkunsten, houdt tot en met 1 december open huis. Familie, vrienden en andere belangstellenden zijn welkom een kijkje te komen nemen bij de lessen. Alle locaties doen mee. In de lessen voor leerlingen vanaf twaalf jaar, mag ook meegedanst worden. Het is vrij in- en uitlopen en de laatste vijftien minuten van de les is gereserveerd voor het stellen van vragen aan de docent. Op deze manier kan iedereen kennis maken met het aanbod van AtelierVelp. Het lesrooster is te vinden op www.ateliervelp.nl.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.