Home / Rheden / Geslaagd veteranentoernooi Slagvaardig

Geslaagd veteranentoernooi Slagvaardig

RHEDEN – De 28 tafeltennissers die onlangs deelnamen aan het veteranentoernooi van Slagvaardig in Rheden kwamen uit alle windstreken. Dit maakte het een spannend toernooi, met volkomen onbekende tegenstanders. In vier zevenkampen, naar sterkte ingedeeld, bleek men behoorlijk aan elkaar gewaagd. Dit had als nadeel dat vele wedstrijden in drie games moesten worden beslist, zodat het hele programma wat uitliep. Maar dat mocht de pret niet drukken. Na de prijsuitreiking bleven veel deelnemers gezellig samen hangen in de kantine om Studio Sport te kijken. De winnaar in Poule A was Wim Zeegers. In Poule B was Piet Kostanje het sterkst. Stef Berndsen won in Poule C en in Poule D ging de overwinning naar Wim Kroon. Slagvaardig heeft op donderdagmorgen een training speciaal voor vijftigplussers, zowel dames als heren.

Wil ten Bras, tel. 026-4951618
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.