Home / Regio / Nieuwe gemeentegids Zevenaar

Nieuwe gemeentegids Zevenaar

REGIO – De nieuwe gemeentegids Zevenaar 2013 is klaar en valt in week 48 bij iedereen in de bus. De gemeentegids geeft een goed beeld van wat Zevenaar allemaal te bieden heeft en staat vol praktische informatie.
De gemeentegids is ook als gratis applicatie te vinden in de App/GooglePlay Store. Akse Media levert tevens een zeer gebruiksvriendelijke en overzichtelijke digitale gemeentegids, de SmartMap (www.zevenaar.SmartMap.nl) gekoppeld aan de gemeentelijke website www.zevenaar.nl, onder digitale balie.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.