Rudico deelt uit

EERBEEK – Rudico in Eerbeek vierde begin september haar vijftigjarig bestaan. Daarnaast werd bij zusterbedrijf Felco een nieuwe preprintmachine, ter waarde van vele miljoenen, in gebruik genomen. Reden voor feest dus.

iet alleen heeft het personeel een gezellige feestdag gehad, ook waren er twee open dagen. Klanten en familie mochten langskomen en werden door werknemers rondgeleid door het bedrijf. De gasten kregen zo een beeld van het totale proces, van digitale afbeelding tot fysieke stempel voor de industrie.
Ook kinderen uit de groepen acht van de verschillende basisscholen kwamen een kijkje nemen. Verder gaf Rudico cadeaus weg. De directeuren van de vijf basisscholen hebben uit handen van Jan Wüstenhoff en Edwin van Gijtenbeek een cheque gekregen van 500 euro. Rudico wil met deze bijdrage de scholen een hart onder de riem steken nu er in het onderwijs moet worden bezuinigd. Het bedrag is bedoeld om schoolspullen aan te schaffen waar anders geen budget voor is. De scholieren staan voor één van de belangrijkste beslissingen in hun leven: hun schoolkeuze. Rudico hoopt dat deze kinderen een goed beeld hebben gekregen van de grafische industrie.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.