Home / Regio / Zonnebloem zoekt voorzitter

Zonnebloem zoekt voorzitter

REGIO – Aan het eind van dit jaar moet de voorzitter van de afdeling Dorpenstreek van de Zonnebloem haar functie beëindigen. Er wordt naarstig gezocht naar iemand die de functie op zich kan nemen. Het liefst wil men iemand die de voorzitterszetel kan vullen, voor de huidige voorzitter vertrekt. Zonder voorzitter moet de afdeling zich wellicht opheffen, terwijl het verder goed loopt en er hard wordt gewerkt. De afdeling Dorpenstreek is actief in Hoenderloo, Ugchelen, Beekbergen, Lieren en Oosterhuizen. Het werk kost gemiddeld één dagdeel in de week. Wie meer informatie wil over de voorzittersfunctie, kan contact openemen met de huidige voorzitter Thea Blok van Es, tel. 055-5063566 of zonnebloem.afd.dorpenstreek@hotmail.com.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.