Home / Bronkhorst / Geslaagd koffieconcert La Fraternité

Geslaagd koffieconcert La Fraternité

BRUMMEN – Muziekvereniging La Fraternité heeft weer een succesvol koffieconcert gegeven in thuishaven de Vroolijke Frans. De belangstelling was zo groot, dat stoelen moesten worden bijgezet.

Het opleidingsorkest opende het concert. Dit orkest bestaat uit leerling-muzikanten, die samen muziek leren maken. Wie zijn of haar a-diploma heeft, kan overstappen naar het grote orkest. Omdat dit een grote stap is, spelen veel muzikanten een tijd in beide orkesten. Na het optreden van het opleidingsorkest moest een aantal muzikanten zich dan ook snel omkleden om te spelen met het harmonieorkest.
Er werd tijdens dit concert stilgestaan bij het overlijden van Chris van Boven, eerder dit jaar. Hij was vele jaren lang een zeer trouw lid. Ook maakte hij jarenlang deel uit van het bestuur. Ondanks dat het de laatste jaren niet meer lukte een instrument te bespelen, was hij nog altijd aanwezig bij de concerten van La Fraternité. De familie Van Boven werd speciaal welkom geheten bij dit concert en het nummer My Way werd opgedragen aan Chris.
Tot slot werd tijdens deze bijeenkomst de nieuwe concertkleding aan het publiek getoond. Volgend jaar viert La Fraternité haar honderdjarig bestaan. Er staan dan ook de nodige activiteiten op het programma. Ook de website is geheel vernieuwd, zie www.harmonielafraternite.nl.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.