Home / Bronkhorst / Bridgeclub Brummen online

Bridgeclub Brummen online

BRUMMEN – De Brummense Bridgeclub (BCB) is sinds kort op het internet te vinden. Op www.bridgeclub-brummen.nl staat een eigen website, waar alle informatie te vinden is over de club. Een deel van de site is alleen te zien door leden, hier zijn onder andere tussen- en eindstanden te vinden, fotoseries en jaarverslagen. De eerste opzet van de site is gemaakt door Ronald Langhorst, waarna Frans Jansen het werk heeft afgerond. Hij treedt ook op als webmaster. Als verwoed fotograaf heeft Jansen daarnaast de site voorzien van schitterende illustraties. Nieuwe leden zijn nog steeds welkom bij de club. Zij kunnen nu dus naar www.bridgeclub-brummen.nl voor alle informatie over speelavonden en cursussen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.