Home / Giesbeek / Prinsenpaar Knor en Knalpot

Prinsenpaar Knor en Knalpot

GIESBEEK – Onlangs vond de geslaagde prinsen keuzeavond plaats van CV Knor en Knalpot uit Giesbeek plaats. De nieuwe prins kwam via een spannende boevenact ten tonele. Prins Eric de eerste koos prinses Suzanne als zijn rechterhand om te regeren over het Knor en Knalpottenland. De proclamatie van de prins werd afgesloten met de alleszeggende one liner; Met prins Eric en prinses Suus gaan we tijdens carnaval nog lang niet naar huus. Het carnaval in Giesbeek barst op 9 februari los.
 

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.