Home / Doesburg / F1 SC Doesburg kampioen

F1 SC Doesburg kampioen

DOESBURG – De F1 van Sportclub Doesburg is onlangs ongeslagen kampioen geworden nadat zij de laatste thuiswedstrijd tegen Sprinkhanen F2 met 22-0 wonnen. Voorzitter Wim Egbertzen overhandigde de kampioensbeker aan de kinderen en de kurken van de kinderchampagne vlogen door de lucht. Na het feesten in de kleedkamer stond de grote vrachtwagen van Transportbedrijf Freek Vossen klaar en was er met alle ouders, kinderen en spelersvrienden een mooie rondrit door de stad. In de kantine kregen de kinderen nog een mooie beker.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.