Home / Bronkhorst / Herfstpop voor jong en oud

Herfstpop voor jong en oud

BRUMMEN – De organisatie van Hersftpop, de werkgroep Quattro Stagioni, mikte op een breed publiek voor hun festival en dat pakte zaterdag in Concordia in Brummen goed uit. Met de jonge Indie-pop(rock)band Tuesday uit Arnhem, het ‘thuisspelende’ Revolt en de aanstekelijke reggae van Inanmix kwam iedereen ruimschoots aan z’n trekken. De organisatie kijkt dan ook terug op een geslaagde avond. De bezoekers waren positief en de sfeer was gemoedelijk. QS-pop gaat nu aan de slag voor de organisatie van Winterpop dat op 2 februari 2013 gepland staat.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.