Home / Eerbeek / Eerbeekse Jumbo in tv-spot

Eerbeekse Jumbo in tv-spot

EERBEEK – Terwijl heel Nederland afgelopen weekeinde in de ban was van de aankomst van Sinterklaas in Roermond en even later in onze eigen omgeving, was het bij de Jumbo in Eerbeek volop Kerstsfeer.
De reden daarvan was dat afgelopen weekeinde bij de Jumbo van familie Heine in Eerbeek de TV opnames zijn gemaakt voor de Kerst commercial, die vanaf 10 december op alle landelijke Nederlandse zenders zal worden uitgezonden. "Natuurlijk ben ik hartstikke trots!" aldus Casper Heine. "Een aantal weken terug werden we vanuit het hoofdkantoor benaderd met de vraag of we het weekeinde onze winkel beschikbaar wilden stellen. En dat vind ik een hele eer, omdat Jumbo inmiddels uit ruim 300 winkels kan kiezen, en ja, als men dan naar Eerbeek komt, voelt dat goed! Na alle drukte van zaterdag hebben we met een flinke groep medewerkers onze winkel in topconditie gebracht en overgedragen aan de regisseur."
Met camera, licht, geluid hebben op zondag maar liefst ruim 50 personen en figuranten zich ruim veertien uur lang ingespannen om uiteindelijk een mooie reclamespot van 30 seconden te maken. De vraag is straks wat u in beeld herkent?
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.