Home / Giesbeek / Daverend concert Iesselbrassers met de Isseltaler Musikanten

Daverend concert Iesselbrassers met de Isseltaler Musikanten

GIESBEEK – Even was er verwarring in de grote zaal van Het Hof van Giesbeek die zaterdagavond. Was hij het nu wel of niet? Het gaat hier om het optreden van vader Abraham. Had hij dan toch voor die schnabbel in Giesbeek gekozen? Maar tijdens de opkomst en het vitale optreden van de look a like, bleek het toch om een verjongde uitgave van de enige echte vader Abraham te gaan. De opkomst zelf was een groot artiest waardig want ‘De Isseltaler Musikanten’ speelden gesteund door een uit volle borst meezingende zaal de evergreen; Daar in dat kleine café aan de haven. Het was een van die liedjes die door een solist van ’De Iesselbrassers’ gezongen werd en direct de gezellige sfeer die er heerste, verdiepte. Die sfeer was al vrij snel na aanvang van het duo concert ontstaan door het optreden van de ‘Iesselbarssers’ onder leiding van Harry Brunt en de Isseltaler Musikanten onder leiding van Bennie ter Heide. Beide groepen zongen en speelden enthousiast een programma van bekende en minder bekende muziek waardoor je je realiseerde waarom naar muziek luisteren prettig is en een goed alternatief is voor een avondje voor de buis. De aanwezigen konden gesteund door het programmaboekje, waar de teksten keurig instonden, lekker meezingen. De show die Bennie ter Heide daarnaast met zijn Isseltaler Musikanten bracht, was een ware uiting van zijn talent een zaal te vermaken met leuke muziek en zang.
 

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.