Home / Bronkhorst / Inbraak gemeentehuis Brummen

Inbraak gemeentehuis Brummen

BRUMMEN – In de nacht van dinsdag 20 op woensdag 21 november is er ingebroken in het gemeentehuis in Brummen. Medewerkers van de gemeente constateerden dit op woensdagochtend en hebben direct de politie ingeschakeld. Er lijkt niets te missen.

Er is ingebroken in één van de oudere vleugels van het gemeentehuis, waar de bestuursdienst is gevestigd. De politie voerde woensdag technisch onderzoek uit. Uit een eerste inventarisatie blijkt dat er vooral sprake is van schade. De indruk is dat de inbrekers op zoek zijn geweest naar geld of andere waardevolle spullen en deze niet of nauwelijks hebben gevonden. Ook blijkt uit een eerste inventarisatie dat er geen privacygevoelige informatie of dossiers zijn ontvreemd.
Mensen die in de nacht van 20 op 21 november iets bijzonders hebben gezien of gehoord in de omgeving van het gemeentehuis, worden verzocht dit te melden bij de politie via tel. 0900-8844. Wie anoniem wil blijven, kan bellen met Meld Misdaad Anoniem, tel. 0800 – 7000.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.