Week van de mediawijsheid in de bieb

BRUMMEN – Van 23 tot en met 30 november staat Bibliotheek Brummen/Voorst in het teken van de Week van de Mediawijsheid. In de bibliotheken van Brummen en Eerbeek worden diverse workshops en lezingen gehouden met het doel de bibliotheekbezoeker mediawijzer te maken. Voor kinderen van negen tot en met twaalf jaar is het de hele week mogelijk deel te nemen aan het Mediawijsheidspel.

Op dinsdag 27 november is er een workshop kerstkaarten maken in de bibliotheek van Brummen met zelf meegebrachte foto’s op usb-sticks wordt stap voor stap uitgelegd hoe kerstkaarten online gemaakt en besteld kunnen worden. De cursus begint om 09.30 uur.
Woensdag 28 november is er in Brummen en Eerbeek van 14.00 tot 16.00 uur een introductie Bereslim; de aanbieder van pedagogisch verantwoorde computerspellen voor jonge kinderen van drie tot zeven jaar en hun ouders en opvoeders. Op woensdag is er van 10.00 tot 11.30 uur ook een workshop Twitter in de bieb van Brummen. De workshop wordt verzorgd door mediacoach Yola Hopmans.
Kijk voor meer workshops en cursussen op www.bibliotheekbrummenvoorst.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.