Mannen rijden in gestolen auto in Leuvenheim

LEUVENHEIM – De politie heeft naar nu bekend is geworden, zondag twee mannen aangehouden die in een gestolen auto reden. Het duo gaf na aanhouding ook een valse naam op en is aangehouden.

De agenten zagen de auto rijden en voerden ter controle het kenteken in. Toen het om een in oktober gestolen auto bleek te gaan is de auto op een parkeerplaats langs de Arnhemsestraat in Leuvenheim voor verdere controle aan de kant gezet. De bestuurder gaf een valse naam op en was niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Na onderzoek bleek het om een 40-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats te gaan. Ook moest hij nog een gevangenisstraf uitzitten. Hij is aangehouden en naar het politiebureau gebracht. De bijrijder, een 42-jarige man uit Doetinchem, is ook aangehouden. De politie maakt proces-verbaal tegen ze op en onderzoekt hoe de mannen aan de auto zijn gekomen. De eigenaar van de gestolen auto is inmiddels op de hoogte gesteld.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.