Velp heet Sint welkom

VELP – Hoog boven de menigte gezeten op zijn trouwe schimmel, zagen de kinderen in Velp de Goedheiligman zondagmiddag het dorp binnen rijden. Vriendelijk zwaaiend naar de mensen langs de kant en begeleid door vrolijke muziek en een kleine menigte pieten, maakte hij z’n entree. Eindelijk, naar het idee van de jeugd. Hij was immers een dag eerder al in Roermond aangekomen en in andere plaatsen was hij al wél direct op de eerste zaterdag op bezoek gekomen. Het welkom was er in Velp niet minder warm door en de kinderen genoten er met volle teugen van. En Sint beloofde dat iedereen z’n schoen mocht zetten. Een belofte die Marc Pluim, die deze foto maakte, als muziek in de oren klonk. Hij heeft schoenmaat 48…
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.