Oud-ijzeractie SHE

HALL – De oud-ijzeractie van vv SHE uit Hall is altijd een welkome aanvulling op de inkomsten van de voetbalclub. Daarom wordt zaterdag weer een inzamelactie gehouden.; van 09.00 tot 12.00 uur kan een ieder weer oud-ijzer komen brengen op de parkeerplaats aan de Dorpsstraat in Hall of op de parkeerplaats van de Korenmolen in Eerbeek. Alle metalen zijn van harte welkom, ook oude accu’s. Koelkasten en diepvriezers worden niet ingenomen. Ook is het mogelijk dat het oud-ijzer bij u thuis wordt opgehaald. Bel hiervoor Frank Minkhorst, tel. 06 – 19692832 of Alfred Gemmink via tel. 06 – 45762633, bij voorkeur tussen 18.00 en 20.00 uur. Aanmelden kan ook via e-mail. oudijzeractie@live.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.