Home / Doesburg / Only for Men opent unieke superstore in Doesburg

Only for Men opent unieke superstore in Doesburg

DOESBURG – Herenmodeketen Only for Men heeft de afgelopen jaren als één van de weinige Nederlandse herenmodeketens een constante groei doorgemaakt. De tiende Only for Men vestiging, die in februari in Doesburg wordt geopend, is echter veel meer dan alleen een tiende winkel, het is een superstore waarin de retailvisie van ondernemersfamilie Feenstra in de volle breedte tot uiting zal worden gebracht.

In de voormalige exercitieloods aan de Barend Ubbinkweg in Doesburg wordt een ruim opgezet totaalconcept tot stand gebracht. Hiermee laat Only for Men zien wat met het statement ‘Brands – Style – Life’ bedoeld wordt. De klant krijgt 1350 m² aan kleding, accessoires, verzorging, gadgets en beleving voorgeschoteld. Natuurlijk ligt de nadruk op herenmode, met onder meer 27 interne merkenshops met A-labels en private brands in casual, jeans, kostuums en schoenen.

De producten en services van Only for Men worden aangeboden op een manier die de moderne man aanspreekt: duidelijk, ongedwongen en efficiënt. Gemak en service spelen daarbij een hoofdrol, evenals de sterke prijs-kwaliteitverhouding. De klant kan ervoor kiezen om met behulp van een adviseur snel zijn keuze te maken of juist langdurig in de winkel te verblijven en zich te oriënteren in te inspireren. Only for Men wil daarmee meer zijn dan alleen een modewinkel: Only for Men biedt een totaalbeleving en –oplossing voor de moderne man die zich goed en verzorgd wil voelen.

Een ander speerpunt van Only for Men is gemak. Zo kan de klant zijn auto altijd voor de deur op één van de 100 eigen parkeerplaatsen kwijt. Kleding wordt vermaakt door de interne coupeur terwijl de klant geniet van een kop koffie of zich laat scheren bij de interne kapper. Dat en nog veel meer maakt de Only for Men superstore in Doesburg uniek in zijn soort.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.