Home / Beekbergen / Sinterklaas komt per stoomtrein naar Beekbergen

Sinterklaas komt per stoomtrein naar Beekbergen

BEEKBERGEN / LIEREN – Het was een warm welkom, dat Sinterklaas en zijn gevolg op het VSM-station in Lieren te beurt viel. De kinderhartjes klopten vol verwachting, zaterdagmiddag. Vanuit de richting Apeldoorn kwam een stoomtrein bij het station aan, waar zwarte pieten uitbundig zwaaiend voorop stonden. De grote kindervriend schudde op het station vele handjes en vertrok daarna in optocht naar Beekbergen, waar hij in de Hoge Wye enige tijd resideerde. Hij mocht daar veel tekeningen en verlanglijstjes in ontvangst nemen.

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.