Home / Bronkhorst / Een natte entree

Een natte entree

BRUMMEN – Echt lekker waren de omstandigheden niet, toen Sinterklaas zondagmiddag in Brummen arriveerde. En het was langs de route ook iets minder druk dan anders, moest hij vaststellen. Maar wat wil je ook bij zulk hondenweer. Op het Marktplein, waar burgemeester Joosten de Sint opwachtte, was het echter weer enorm druk en dat deed ook de bejaarde kindervriend zichtbaar veel deugd. Hij had voor iedereen een vriendelijk woordje en z’n knechten deelden kwistig snoepgoed uit. Met de balkonscène bij Concordia werd de intocht vervolgens afgesloten en mochten alle kinderen van Brummen hun schoen zetten.

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.