Home / Hummelo / Hummelose Revue brengt Oranje (onderste) Boven

Hummelose Revue brengt Oranje (onderste) Boven

HUMMELO – In het kader van het 75-jarig jubileum van Oranjevereniging Hummelo en Oranje, is men in Hummelo druk in de weer met het instuderen van de revue: Oranje (onderste) Boven. Een spel van toneel, zang en dans. Geschreven en gespeeld door inwoners van Hummelo. Het is een revue met een dikke knipoog en een oranje draad.

Ter gelegenheid van het 75-jarig jubileum van Oranjevereniging Hummelo en Oranje brengt de Koninklijke familie een bezoek aan Hummelo en aan de bijbehorende revue. De koninklijke familie wil zich van haar beste kant laten zien en verdiept zich daarom in de Achterhoekse en Hummelose gewoontes. Uiteraard wil de Hummelose gemeenschap op haar beurt dit bezoek niet onopgemerkt voorbij laten gaan en gaat dan ook vol overgave aan de slag. Maar of dit alles ook vlekkeloos verloopt…

De opvoering is op donderdag 22, vrijdag 23 en zaterdag 24 november, in zaal De Gouden Karper te Hummelo. Aanvang 19.30 uur, zaal open vanaf 19.00 uur. Kaarten à € 5,- zijn te koop vanaf 2 november bij Spar Jansen Hummelo en De Gouden Karper te Hummelo. In verband met daverend succes kaartverkoop, zijn de kaarten voor de donderdagavond en de vrijdagavond uitverkocht. Er is nu dus een extra speelavond op zaterdag 24 november. Volg voor meer info: www.hummelo-en-oranje.nl.
 

Lees ook

Hummelo brengt ode aan Van Gorkum

HUMMELO – De eerste zondag van juni vond Hummelo Open plaats; een fietscrosswedstrijd gehouden door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.