Sint komt in Klarenbeek met brandweerauto

KLARENBEEK – Een flinke groep kinderen met hun ouders en grootouders stonden zaterdag rond één uur in het Dokter Blok Plantsoen vol ongeduld te wachten op de komst van Sinterklaas. De hoge gast uit Spanje liet wel even op zich wachten, want het bleek later dat hij onderweg nogal pech had gehad. Zijn schimmel was veel te vermoeid van de lange reis en daarom was hij blij dat de Klarenbeekse Brandweer, altijd de redder in nood, bereid bleek om Sint met Pieten met de tankwagen op te halen vanaf de kade en naar Klarenbeek te rijden. De muzikanten van de muziekvereniging Klarenbeek speelden ondertussen bekende liedjes. Het duurde wel even voordat de hoog bejaarde man uit de brandweerauto was geklauterd. Hier werd hij door de KOV verwelkomd. Hij kreeg van de kinderen mooie tekeningen aangeboden. Sinterklaas liet weten weer blij te zijn om in Klarenbeek aan te komen. Hij zag weer veel bekende snuitjes.
Na de begroeting ging het in optocht richting De Nieuwe Zweep. Hier kregen de jongste kinderen van Klarenbeek een leuk programma aangeboden dat gepresenteerd werd door de groep S en P ’84 die in Klarenbeek rond de verjaardag van de Sint veel doet voor het goede doel – foto: Martien Kobussen
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.