Home / Dieren / Sinterklaas komt met een grote boot aan in Dieren

Sinterklaas komt met een grote boot aan in Dieren

DIEREN – Nadat Sinterklaas zaterdag in Roermond de eerste voet aan Nederlandse wal had gezet, dook hij die zelfde dag ook al op verschillende plekken in onze regio op. In Dieren werd hij begroet door een uitgelaten menigte.

De Goedheiligman ziet ondanks zijn gevorderde leeftijd nog steeds kans zich razendsnel te verplaatsen om zoveel mogelijk kinderen te bezoeken en de opwachting in hun dorpen en steden te maken. In Dieren kwam hij aan de Veerstoep aan met een groot schip. Een veel grotere boot dan waarmee hij in Roermond op tv was aangekomen. Maar dat kwam, zo vertelde Sinterklaas nadat hij voet aan wal had gezet, omdat hij in Zutphen op een grotere boot was overgestapt, waar natuurlijk meer kadootjes op passen. Wethouder Hans Elsenaar begroette de Goedheiligman namens het Rhedense college, waarna de Sint uitvoerig de tijd nam om de vele uitgestoken kinderhandjes te schudden.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.