Home / Ellecom / Doesburger mogelijk met opzet aangereden

Doesburger mogelijk met opzet aangereden

ELLECOM – De 43-jarige man uit Doesburg die zondag zwaar gewond raakte nadat hij in Ellecom was aangereden, is mogelijk opzettelijk aangereden. De politie doet daar nader onderzoek naar. Zo zou er voorafgaand aan de aanrijding een conflict zijn geweest.

De 37-jarige man uit Breda die is aangehouden wordt verdacht van onder meer poging tot doodslag en zit nog vast. Zijn rijbewijs is door de politie ingevorderd hangende het onderzoek. Het slachtoffer uit Doesburg ligt nog in het ziekenhuis en is buiten levensgevaar.

De 43-jarige Doesburger werd zondagmiddag kort voor twee uur na een melding gewond aangetroffen op een parkeerplaats aan de Kastanjelaan in Ellecom. De veroorzaker zou met zijn auto zijn weggereden maar werd later op de dag elders in Ellecom aangetroffen en aangehouden.
 

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.