Nieuwe lesauto’s Autorijschool Reugebrink

DIEREN – Sinds kort rijdt Autorijschool Reugebrink met twee nieuwe lesauto’s. Ze hebben wederom gekozen voor VW Golf. De auto’s zijn geleverd door Auto Van Oort uit Dieren.

De heren Reugebrink zijn al jaren klant bij Van Oort en de keus was niet moeilijk om twee jaar geleden de lesauto’s via André van Oort aan te schaffen. Samen hebben ze dus naar een geschikte auto gezocht. De heren wilden wel graag een VW Golf en daar heeft André van Oort zijn best voor gedaan. Hij heeft ervoor gezorgd dat Arian en Ron Reugebrink identieke auto’s konden aanschaffen, zodat bij calamiteiten, zoals bij uitval van één van de auto’s bij rijexamens de andere ingezet kan worden, zodat de leerling die zijn examen heeft weinig verandering ondervindt als hij/zij in de andere lesauto het examen aflegt.
Omdat ze al jaren bij Andre van Oort klant waren, hebben ze een goede verstandhouding samen. Als er iets met de auto aan de hand is hoeven ze maar te bellen en Arian en Ron kunnen direct met hun auto en om defecten te verhelpen.
Na vele kilometers op de teller na twee jaar rijden, was het tijd voor nieuwe auto’s. Daar werd André van Oort weer ingeschakeld en heeft voor beide heren twee mooie Golfjes geregeld. Hier zijn ze helemaal blij mee. Ze vinden het altijd leuk om weer in een nieuwe auto te stappen en zo de leerlingen aan een rijbewijs te helpen.
Autorijschool Reugebrink rijdt in de omgeving van Brummen, Dieren, Eerbeek, Zutphen, Vorden, Warnsveld en omstreken.

www.autorijschoolreugebrink.nl
www.autovanoort.nl .
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.