Home / Velp / Prijsuitreiking Versgaard Gelukskaartenactie

Prijsuitreiking Versgaard Gelukskaartenactie

VELP – De Versgaard in Velp is het afgelopen jaar in delen gerenoveerd en is daarmee helemaal klaar voor de aankomende feestdagen. Om dit te vieren werd er een Gelukskaartenactie gehouden. Bij iedere tien euro aan boodschappen kregen klanten een kaartje waar ze hun naam en adres op konden schrijven. Aan het einde van de rit was er een verloting. Zaterdag werden de prijzen uitgereikt; vier Gazelle fietsen en diverse goedgevulde Versgaard-manden. Zaterdag werden de klanten bovendien getrakteerd op al het lekkers uit de Versgaard. – Foto Marc Pluim.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.