2e Judokwai Fred Schilder toernooi

REGIO – Onder grote belangstelling werd zaterdag het 2e Judokwai Fred Schilder toernooi georganiseerd in de dojo van Cordia Sportsworld te Zevenaar.De judoka’s wisten op een sportieve manier elkaar op de mat het judogevecht aan te gaan.
Er deden een tiental verschillende verenigingen mee,o.a Vroomshoop,Elst, Rheden,Zevenaar,Renkum,Brummen,Eefde,Wehl, Duiven,Giesbeek. Vooral de jongste judoka’s waren een een lust voor het oog om hun inzet te zien.
Voor Judokwai Fred Schilder behaalden een 1e plaats voor: Romée Durant, Lisa van den Berg,Tom van der Klis, Luuk van Voorst, en Kim van de Zand. 2e plaats voor: Lana Damen, Demi van Beukering, Ben van Schaik, Dico Bosman, Yven Wehman,
Jay Dean Wien, Ties de Knegt, Witthijaa Liedenbaum. 3e plaats voor: Lotte Smits, Dominique van den Berg, Bloesem Reijers, Liya Vos, Douwe Smits, Hugo van Erp, Thijs Dobbelsteen, Jonathan van de Velde, Wout van den Berg, Martijn van Doren.
Aanmoedigingsprijzen werden gewonnen door: Lieke Kool, Brian Stehouwer, Rick Klein Bleumink en Job Matser. Met dank aan Sponsers: Pola BV Zevenaar, Hartemink interieurbouw, Copy Service Zevenaar en Cordia Sportsworld.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.